Xiaomi 12 - 12/12?

Egy újabb pletyka látott napvilágot miszerint a Xiaomi az új zászlóshajóját december 12-én mutatná be, ami azt jelenti, hogy meglenne a tökéletes számsor, Xiaomi 12 12/12. Ezzel annyi az egyetlen bibi, hogy december 12 vasárnapra esik, ami egy ilyen bejelentésnél eléggé fura, de hát ezért a számsorért talán meglépik ezt is.

Ezzel a bejelentéssel a Xiaomi lehet az első a gyártók között, mely az új Snapdragon chipsettel jelent be készüléket, de talán még a Lenovo megelőzheti őket, ha a Qualcomm november 30-ai bejelentése után, de a Xiaomi előtt leleplezi új készülékét.

A Xiaomi 12 állítólagos specifikációi:

  • A Xiaomi 12 specifikációiról az alábbi pletykák terjengenek.
  • Ívelt 2K-s AMOLED kijelző
  • 120 Hz-es képfrissítés
  • Tripla hátsó kamera 50 MP Samsung vagy Sony szenzorral
  • 120 Wattos gyorstöltés

Valószínűleg az új zászlóshajó az új MIUI 13-al együtt fog megjelenni, amit szintén ezen az eseményen jelentenek be, ha minden igaz.

Bár ezek csak pletykák, de már nem kell sokat várni ahhoz, hogy kiderüljön mi is az igazság.

Forrás: gsmarena

A bejegyzés trackback címe:

https://minews.blog.hu/api/trackback/id/tr9216765538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

MiNews

Minden féle hír a Xiaomiról és az általa gyártott kütyükről, valamint az almárkáiról.

Friss topikok

süti beállítások módosítása