Néhány eszközre nem lesz több MIUI update
Néhány eszközre nem lesz több MIUI update

Ahogy a címben is leírtam sajnos néhány korábban kiadott készülékre nem lesz több MIUI frissítés így a listában közölt készülékek hivatalossan megragadnak MIUI 13-nál.

Az ok, ami miatt nem lesz több frissítés az az, hogy az MIUI-k nagyon szorosan kötődni fognak az Android fejlesztésekhez így, amely telefon utolsó frissítésként kapta meg az Android 11-et, az már nem fogja megkapni a MIUI 13.5-öt.

Azért aggódni nem kell, mert nem hivatalos forrásból ...

Viszlát Mi Fit! Hello Zepp Life!
Viszlát Mi Fit! Hello Zepp Life!

A Xiaominak nagyon megy az átbrandelés. Gondoljunk csak bele Pocophoneból csak Poco maradt a Xiaomi készülékeknél már nincs Mi szócska sőt igazából mindenhonnan eltűnt a Mi szó. A telefonok különböző régiókban lévő átnevezéseiről ne is beszéljünk. (Kész káosz) És most eljött az idő, hogy a Mi Fitt appot is átnevezzék. És, hogy mi lett a neve? Zepp Life!

Az új név onnan jött, hogy a Xiaomihoz közelálló Huami gyártotta Amazfit eszközöket ...

Xiaomi Viomi S9 tapasztalatok
Xiaomi Viomi S9 tapasztalatok

Kicsit eltűntem, de ez nem véletlen. Az oka, hogy nem írtam mostanában semmit az az, hogy beszereztem egy Xiaomi Viomi S9 robotporszívót és egy Xiaomi 11T mobilt és ezeknek az eszközöknek a tesztelésével voltam elfoglalva. Na ezek voltak eddig a kifogások. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem volt se időm sem energiám az íráshoz. Nade majd most…

Igazi tesztet nem szeretnék írni, mert azzal tele van már az internet. Inkább csak a tapasztalataimról szeretnék írni ...

Xioami 12 megjelenés - December 28.
Xioami 12 megjelenés - December 28.

Kicsit elhúzták az év végére, de még idén bemutatják a Xiaomi új zászlóshajóját a Xiaomi 12-őt. A dátum a karácsonyi nagy zabálás és a szilveszteri lerészegedés közé esik, december 28-ra. Szóval, aki kíváncsi az új csúcs Xiaomira az két ünnep között nézzen fel az internetre, mert biztos lesz róla információ bőséggel.

xiaomi_12_ultra.jpg

Nem jönnek a Xiaomidra az értesítések? Van megoldás
Nem jönnek a Xiaomidra az értesítések? Van megoldás

Az ismerőseim körében is népszerűek a különböző Xiaomi eszközök, ami nem meglepő, mert eléggé elárasztották a piacot az elég jó minőségű és sokszor alacsony árfekvésű készülékeikkel. De azért van egy probléma, amit egy Xiaomi közösségben minimum egy felhasználó mindig megemlít. Mégpedig az, hogy valamiért nem jönnek az értesítések. És valóban a Xiaomik régebben is küszködtek ezzel a funkcióval, de van rá megoldás.

Mi is a probléma?

Te is ...

Hogy mit használok én?
Hogy mit használok én?

Amiről most írni fogok az a poszt címéből kitalálható. Azokról a Xiaomi termékekről lesz szó, amiket én használok vagy épp a családban megtalálható. Itt most ne egy tesztet várjatok, mert az nagyon hosszú lenne, mert azért van egy pár Xiaomi termék a családban és mindegyikről írni egy tesztet igencsak hosszúvá tenné ezt a bejegyzést. De esetleg, ha valakit érdekel egy-egy eszközről szívesen írok hosszabban is akár.

Kezdjük a telefonokkal

Nekem egy ...

Xiaomi 12 - 12/12?
Xiaomi 12 - 12/12?

Egy újabb pletyka látott napvilágot miszerint a Xiaomi az új zászlóshajóját december 12-én mutatná be, ami azt jelenti, hogy meglenne a tökéletes számsor, Xiaomi 12 12/12. Ezzel annyi az egyetlen bibi, hogy december 12 vasárnapra esik, ami egy ilyen bejelentésnél eléggé fura, de hát ezért a számsorért talán meglépik ezt is.

Ezzel a bejelentéssel a Xiaomi lehet az első a gyártók között, mely az új Snapdragon chipsettel jelent be készüléket, de talán még ...

A Xiaomi jól zárta a 3. negyedévet
A Xiaomi jól zárta a 3. negyedévet

A Xiaomi negyedéves jelentése szerint nagyon jól fogynak a készülékeik, ami azt jelenti, hogy immár 500 millió MIUI felhasználó van világszerte és bár ránk annyira nem vonatkozik, de piacvezetők a kínai TV eladások tekintetében.

mi-q3.jpg

Az globális alkatrész hiány ellenére 4,4 %-kal tudta növelni a részesedését az okostelefon piacon 43,9 millió piacra dobott készülékkel.

A teljes bevétel 2021 harmadik negyedévében 78,1 milliárd jüan volt, aminek 61%-a – ...

MIUI 13-al új MIUI Health app
MIUI 13-al új MIUI Health app

A hamarosan megjelenő MIUI 13-al együtt - melyek az alábbi készülékeken jelennek meg - egy új egészség appot is fogunk kapni a Xiaomitól, a MIUI Health app új verzióját.

A Xiaomi nem titkolt terve, hogy a Health appal leváltják a Mi Fit alkalmazást, ami véleményem szerint már rá is szolgált a cserére. A Xiaomiui jóvoltából bekukkantást nyerhetünk, hogyan is fog majd kinézni az új applikáció.

Forrás: xaomiui
Ezekre a készülékekre jön a MIUI 13
Ezekre a készülékekre jön a MIUI 13

Néhány napja írtam arról, hogy már néhány eszközön  tesztelik a stabil verzióját a MIUI 13 -nak. Most pedig itt egy lista, ahol fel van sorolva az összes olyan telefon, amire kiadják az új felületet,

A lista alapján azt lehet elmondani, hogy minden Android 11-et futtató vagy annál frisseb eszköz MIUI 13 képes, valamint minden eszköz, ami megkapja az Android 12-őt az képes lesz futtatni a MIUI 13-at.

Mivel a Xiaomi tekintélyes portfólióval rendelkezik nem kis ...

MiNews

Minden féle hír a Xiaomiról és az általa gyártott kütyükről, valamint az almárkáiról.

Friss topikok

süti beállítások módosítása