Viszlát Mi Fit! Hello Zepp Life!

A Xiaominak nagyon megy az átbrandelés. Gondoljunk csak bele Pocophoneból csak Poco maradt a Xiaomi készülékeknél már nincs Mi szócska sőt igazából mindenhonnan eltűnt a Mi szó. A telefonok különböző régiókban lévő átnevezéseiről ne is beszéljünk. (Kész káosz) És most eljött az idő, hogy a Mi Fitt appot is átnevezzék. És, hogy mi lett a neve? Zepp Life!

Az új név onnan jött, hogy a Xiaomihoz közelálló Huami gyártotta Amazfit eszközöket mostantól Zeppnek hívják és ez alá besorolták a Xiaomi smart band-jeit is, így most már közös appot használnak majd. Hogy ez a névváltoztatás hatással lesz-e majd a Smart Band sorozatra is az majd a későbbiekben kiderül.

Az applikációban sok minden még nem változott a logón és nevén kívül, de későbbiekben biztosan várhatunk majd újdonságokat. Az app jelenleg az összes Amazfit és Smart Band eszközt kezeli.

A bejegyzés trackback címe:

https://minews.blog.hu/api/trackback/id/tr8617784258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

MiNews

Minden féle hír a Xiaomiról és az általa gyártott kütyükről, valamint az almárkáiról.

Friss topikok

süti beállítások módosítása