Szuper háttérképek engedélyezése bármely Xiaomi telefonon

Még a MIUI 12-es felülettel érkezett meg a Xiaomi felső kategóriás eszközeire a super wallpaper-re keresztelt háttér megoldás, ami látványos animációval jelenített meg bizonyos előre telepített háttérképeket. Itt egy bemutató az említett funkcióról.

A probléma csak annyi, hogy a Xiaomi ezt a látványos funkciót csak a Snapdragon SOC-al szerelt felsőkategóriás telefonokban engedélyezte. De...

Most itt egy megoldás arra, hogy minden Xiaomi telefonon engedélyezzük ezt a funkciót. A lépesek nagyon egyszerűek. Először is töltsük le a háttérképeket innen! Majd telepítsük ezt az APK-t! Ha ezzel végeztünk akkor már csak elő kell hoznunk azt a rejtett menüpontot, amivel aktiválhatjuk a háttereket. Ehhez a Google Play áruházból le kell töltenünk egy alkalmazást még pedig a Activity launcher-t. Ha letöltöttük és telepítettük akkor az alkalmazás indítása után rá kell keresni a super wallpaper kifejezésre és arra hosszan nyomva létre kell hoznunk egy parancsikont a kezdőképernyőre, ami a super wallpaper menüpontra navigál, ahol már, ha minden igaz akkor ott kell lennie az összes háttérképnek, amit be tudunk állítani.

screenshot_2021-11-15-19-05-10-346_com_miui_miwallpaper.jpg

Ez egy Xiaomi Mi Note 10, amin szintén működik már a szuper háttérképek funkció.

Remélem ezzel a kis szösszenettel tudtam segíteni azoknak, akik nem rendelkeznek felső kategóriás telefonnal, de mégis szeretnék használni ezt a opciót. Annyit azért megjegyeznék, hogy a nagyon gyenge telefonokon lehetséges, hogy megakadásokat okozhat, amire azért érdemes figyelni, hogy megéri-e feláldozni egy kis szépséget a teljesítmény oltárán.

A bejegyzés trackback címe:

https://minews.blog.hu/api/trackback/id/tr3516756254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

MiNews

Minden féle hír a Xiaomiról és az általa gyártott kütyükről, valamint az almárkáiról.

Friss topikok

süti beállítások módosítása